Cukorbetegség tesztcsík


Leírás Leírás A vércukorszint rendszeres ellenőrzése segít Önnek abban, hogy jobban karbantartsa cukorbetegségét és ezzel a cukorbetegség szövődményeinek kialakulása megelőzhető vagy késleltethető.

cukorbetegség tesztcsík

A tesztcsíkok a cukorbetegek által otthoni körülmények között végzett in cukorbetegség tesztcsík diagnosztikai használatra szolgálnak. A vércukor méréshez friss kapilláris vér, heparinizált vénás vér, vagy artériás vér és újszülött vér használható.

A vércukormérő tesztcsík is felírható e-receptre

A rendszer nem használható a cukorbetegség diagnosztizálására, sem újszülöttek köldökzsinórból származó vérmintáinak vizsgálatára. Fontos, hogy tárolás közben a tesztcsíkokat ne érje nedvesség, ezért a tesztcsíkokat mindig az eredeti csomagolásban tárolja, a dobozt mindig gondosan zárja be!

cukorbetegség tesztcsík

Csakis olyan tesztcsíkot használjon fel, melynek szavatossági ideje még nem járt le. Lejárt szavatosságú tesztcsík használata téves mérési eredményekhez vezethet!

cukorbetegség tesztcsík

A tesztcsíkokat felhasználásukig mindig eredeti csomagolásukban kell tárolni! A tesztcsíkot csak egyszer használja fel, mérés után körültekintően semmisítse meg! A vércukor-mérés megkezdése előtt olvassa el a vércukormérő készülék használati útmutatóját, illetve az Accu-Chek Instant tesztcsík dobozában található betegtájékoztatót! Termék jellemzők: Szükséges vérminta mennyiség: 0,6 μl.

cukorbetegség tesztcsík