Kristálygomba cukorbetegség. Mit gyógyít?


Valóban van-e jótékony hatása a japán kristálygombának azaz vizikefírnek az egészségre?

primary care diabetes scimago gyógynövények a kezelésében hasnyálmirigy cukorbetegség

Ismerősöktől, s az interneten is jót olvastam róla, de szeretném kikérni egy orvos véleményét is. Maga a vizikefír japánkristály összetétele: Lactobacillus brevis, Streptococcus lactis és a Saccharomyces cerevisae szimbiózisa.

mustármag cukorbetegség kezelésében cyprus kezelése cukorbetegség

Emellett még a Betabacterium vermiforme és Saccharomyces pastorianus fajok, és néhány élesztőgombafajta fordul elő ebben az anyagban. Itt nem is annyira kristálygomba cukorbetegség a baktérium- és gombafajták az érdekesek, hanem az, hogy lényegében a valamilyen okból, betegség következtében kibillent bélflóra helyreállításáról van szó.

eves utani vercukorszint kezelése görcsök cukor cukorbetegség

Bélrendszerünkben több kristálygomba cukorbetegség baktérium él, ezek legnagyobb része jótékony hatású, és az emésztőrendszeri működést támogatja. Nem véletlen a normaflore néven ismert szer sikere, ott elsősorban radikális antibiotikus kezelések utáni alkalmazásról van szó, amikor felbomlik a gyomor-bélrendszer baktérium-gomba háztartásának egyensúlya, ezt állítja helyre a készítmény.

Valószínűleg itt is, a vízikefír esetén is hasonló hatás lehetséges, tehát elsősorban a gyomor-bélrendszer zavaraiban alkalmazható. Természetesen ezek összefügghetnek más betegségekkel is, az azonban nem elég "népgyógyászati" tapasztalatokkal és nem bizonyított érvekkel körülírni, hogy még hány betegséget "gyógyíthat", és a hosszú élet titka Mindazonáltal rendszeres fogyasztása nem ártalmas, és ha már gyomor-bélrendszeri - nem kisszámban előforduló - zavarainkat rendezi, az a jótékony hatás akár kedélyállapotunkra is kihat, és máris jobban tudjuk végezni mindennapi tevékenységeinket.

kezelése cukorbetegség pióca kórház vác

Jó egészséget kívánunk.