Részletes kezeléseink, Kezeléseink


KEZELÉSEK Diagnosztika A fogászati diagnosztika lényege hogy komplex vizsgálat keretin belül feltárjuk a fogazatot érintő problémákat és a lehető legoptimálisabb megoldást találjunk rá.

Rendelőnkben lehetőség van teljes fogazat, állkapocsízület és arcüreg megjelenítésére alkalmas digitális panorámaröntgen készítésére, valamint a kisebb területre, egy-egy fogra koncentráló digitális intraorális röntgen felvétel készítésére.

A röntgen vizsgálatokkal együttesen alapos állapotfelmérés keretében a páciens megismerkedik a fogazat aktuális állapotával és teljes körű kezelési tervet, valamint árajánlatot kap a javasolt kezelésekre vonatkozóan. Diagnosztikai eljárások közé tartozik a kismama szűrővizsgálat, ahol a várandós az alapos szájüregi vizsgálat mellett részletes tájékoztatásban részesül a babavárás fogászati aspektusairól.

A fogászati góckutatás során röntgen elemzés segítségével erősítjük meg vagy zárjuk ki a szervezet számára gócot jelentő fogászati gyulladást, pozitív vizsgálati eredmény esetén részletes kezeléseink kezelési javaslatot készítünk a góc megszüntetése részletes kezeléseink.

Tudj meg többet a rendelőnkben végzett diagnosztikai eljárásainkról itt: Diagnosztika Neked!

cukor cukorbetegség kezelés a korall klubban

Dentálhigiénia A fogkő a fogfelszínein lerakodó lepedékből kialakuló baktériumokban gazdag képződmény amelyet fogmosással már nem lehet eltávolítani. Professzionális fogkőeltávolítás során ultrahangos készülék segítségével kíméletesen tisztítjuk meg a fogak felszínét, az elszíneződésektől, lepedéktől, a fogkőtől. A nagyobb mennyiségű fogkő felelős lehet a kellemetlen leheletért is.

fogászati kezelések

A makacsabb fogat elszínező lerakodások eltávolításához homokfújást végzünk, a tökéletes végeredményért. Az évenkénti fogkőeltávolítás nem csak a fogszuvasodás megelőzésében játszik fontos szerepet hanem az általános egészségünkre is rendkívül jótékony hatással van pl. Tudj meg többet a bőr betegség diabetesheet kezeléssel rendelőnkben végzett dentálhigiéniás kezelésekről itt: Dentálhigiénia Neked!

Fogfehérítés A szép fehér mosoly iránti vágy teljesen természetes, ehhez segíthet minket hozzá egy részletes kezeléseink végzett fogfehérítő kezelés. Rendelőnkben lehetőség van otthoni és rendelői fogfehérítő csomag választására.

Az otthoni kezelés esetén orvosi kontroll mellett, a páciens fogazatára készített egyedi fogfehérítő sín éjszakai viselése során történik a fogak fehérítése.

FOGÁSZATI KEZELÉSEINK

A rendelőben végzett kezelés során az orvos végzi a fogfehérítést a fogfehérítő anyag szakszerű alkalmazásával. A lehető legjobb eredmény érdekében fogfehérítő kezelésre professzionális szájhigiénés kezelést fogkőeltávolítást követően kerül sor. Tudj meg többet a rendelőnkben végzett fogfehérítő kezelésekről itt: Fogfehérítés Neked! Parodontológiai kezelések A fogágybetegség kezelés nélkül a szuvasodásmentesegészséges fogak elvesztéséhez vezethet.

A fogágybetegség megállításában és a fogak mozgathatóságának csökkentésére végezzük a kürettálást. A zárt kürett esetén érzéstelenítésben tisztítjuk meg a foggyökérfelszínt, míg nyitott kürett esetén azt ínyt felnyitva tesszük ugyanezt. Hosszútávon a kezelések sikeresen csökkentik a gyulladást, ezzel pedig óvjuk a fogágy egészségét. Tudj meg többet a rendelőnkben végzett fogmegtartó kezelésekről itt: Paradontológiai kezelések Neked! Fogmegtartó kezelések A fogszuvasodás folyamatának megállításában a fogmegtartó kezelések segítenek.

A fogtömés során a fog szuvas részét eltávolítjuk, kitisztítjuk helyére pedig esztétikus fehér fogtömést részletes kezeléseink, ezzel megelőzve a fogbél gyulladását.

frank hu diabetes

Ha a szuvasodás mélyebbre terjed, szükségessé válhat a fog gyökérkezelése, mely során a fog belsejéből a gyulladt vagy elhalt részletes kezeléseink eltávolításra kerül, helyére pedig egy semleges gyökértömőanyag zárja le az üreget, megakadályozva a baktériumok elszaporodását. Ha fogból nagyobb rész hiányzik a fogtömés mellett lehetőség van fogbetét készítésére is, melyet a fogtechnikus formáz meg gipszmintára, majd ezt ragasztjuk be a fogba.

cukorbetegség pharmacology kezelése

Részletes kezeléseink előnye hogy homogén egységként, jóval tartósabb mint a fogtömés, gyökérkezelt fogak esetén ajánlott ezt választani, hogy megelőzzük a fog törését. Tudj meg többet a rendelőnkben végzett fogmegtartó kezelésekről itt: Fogmegtartó kezelések Neked! Fogpótlások A fogak elvesztésével még korántsem kell lemondanunk a szép mosolyról, hiszen a modern technológia segítségével élethű fogpótlásokat tudunk készíteni, a foghiány mértékétől függetlenül. Rendelőnkben készítünk fémmentes koronákat és hidakat.

Nagyobb foghiány esetén kivehető részleges és teljes lemezes fogpótlásokat.

hibaelhárítás viszketés cukorbetegséggel

Egy- két saját fog esetén pedig teleszkópos fogpótlás készítésére is van lehetőség. Minden esetben egyénre szabottan készűlő kezelési tervben igyekszünk minden lehetőséget bemutatni, hogy hosszútávon elégedetten mosolyoghass! Tudj meg többet a rendelőnkben készülő fogpótlásokról többet itt: Fogpótlások — Neked!

Esztétikai kezelések Napjainkban a tökéletes mosoly megtervezése mérnöki pontosággal lehetséges.

Nem kell hozzá más mint a fogak gipsz mintája, amelyre a fogtechnikus elképzeléseinknek megfelelő fogakat részletes kezeléseink ezt nevezzük wax up-nakezt pedig egy szájban megkeményedő műanyag segítségével a fogak károsodása nélkül szájba lehet próbálni ezt nevezzük mock up-nak.

Ha elégedettek vagyunk az eredménnyel készülhetnek is az esztétikus fémmentes fogászati héjak vagy teljes koronák. A modern technológiai megoldások segítségével a lehetőségeink határtalanok! Tudj meg többet a rendelőnkben végzett esztétikai kezelésekről itt: Esztétikai kezelések — Neked! Szájsebészet Szájsebészeti kezeléseket elég gyakran azonosítják negatív érzésekkel, gondolatokkal. Természetesen fogorvosként a fogak megmentése a célunk, de számos helyzet van amikor nem érdemes már tovább megtartani egy részletes kezeléseink vagy éppen rossz helyen lévő fogat.

Rendelőnkben a szájsebészeti beavatkozásokra gyorsan fájdalommentesen kerül sor, azt követően pedig különös figyelmet fordítunk a gyógyulási folyamatok segítésére.

Szájsebészünk konzultációt követően segítségül hívható a fogak megmentésére is mint pl. Tudj meg többet a rendelőnkben végzett szájsebészeti kezelésekről itt: Szájsebészeti kezelések — Neked! Implantáció A fogászat fejlődésének egyik, ha nem a legnagyobb mérföldkőve a fogászati implantátumok beültetése.

Szolgáltatásaink, kezelések

A félévszázad alatt a kutatásoknak köszönhetően rutin beavatkozássá szelídült az a folyamat, amely segítségével egy károsodott fog elvesztését követően is kíméletes és esztétikus megoldással kaphatjuk vissza élethű mosolyunkat.

Kiváló minőségő Implantátum rendszereink garantálják a hosszútávú tartós eredményt. A kedvezőtlen csontkínálatra manapság, már biztonsággal ajánljuk csontpótló kezeléseinket, amelyek megalapozzák az implantátum beültetésének sikerét is.

Nagyobb foghiányok esetén lehetőség van az implantátum beültetéséhez CT navigált sablonok alkalmazására, így az implantátumok a legoptimálisabb pozícióba kerülhetnek behelyezésre.

inzulinoma tünetei

Tudj meg többet a rendelőnkben végzett implantátum beültetésről itt: Implantátum beültetés — Neked! Implantációs fogpótlások Kisebb foghiány esetén lehetőségünk van implantátumon rögzített korona vagy híd készítésére, mely a meglévő saját fogak károsodása nélkül pótolja a hiányzó fogakat. Nagyobb foghiány esetén több, 4 — 6 — 8 implantátum behelyezése is szükséges lehet.

Ezekre speciális, egyedileg tervezett rögzített a páciens számára a szájból nem eltávolítható vagy kivehető fogpótlás a páciens számára a szájból eltávolítható és tisztítható készülhet az egyedi kezelési terv alapján.

Az implantációs fogpótlások az elkészítésében eltérnek a hagyományos fogpótlásoktól, azonban a szájba kerülve hamar a Tudj meg többet a rendelőnkben készülő implantációs fogpótlásokról itt: Implantációs fogpótlások — Neked! Baba — mama fogászat A kismamaszűrés kötelező eleme a terhes gondozásnak, de nálunk ez nem egy gyors átnézése a fogaknak lyukak után kutatva, hanem egy komplex tanácsadás a kismamának.

Alapos vizsgálatot követően részletesen tájékoztatjuk a kismamát a fogainak állapotáról, szükséges kezelésekről, és a terhesség okozta részletes kezeléseink.

cukorbeteg etrend

A kismamaszűrés kötelező eleme a születendő gyermekkel kapcsolatos tudnivalók átadása, úgy mint a fogzás vagy a gyermekfogápolás mitmikor és hogyan?

A kismama és persze az apuka fogászati ismereteinek bővítése, a megelőzés erősítése kamatosan megtérül egy egészséges fogazatú, boldog gyermek formájában! Mottónk: Dental home — fogászati otthon mindenkinek!

Kezeléseink

Tudj meg többet a rendelőnk Baba — mama fogászatáról! Gnatológia A fogászat egyik legfiatalabb területe, amellyel viszonylag kevesen foglalkoznak mélyebben.

Első lépés egy alapos vizsgálat az állkapocsízületi problémára koncentrálva, mert sokszor az alapos beszélgetés fel is fedi a fájdalom lehetséges forrását. Számos modern eszköz arcív, speciális — kemény — harapásemelő sín stb. Tudj meg többet a rendelőnkben végzett gnatológiai kezelésekről itt: Gnatológia — Neked!