Törzsképzési tanfolyam


törzsképzési tanfolyam diabetes kezelés csirke tojással

Törzsképzési idő alatt teljesítendő kötelező tanfolyamok Információk A törzsképzési idő alatt teljesítendő törzsképzési I. A képzésben érintett szakorvosjelöltek törzsképzési tanfolyam kiértesítésével illetve a tanfolyamra való jelentkezés ügyintézésével kapcsolatban bővebb felvilágosítást a szakképzési referenseknél kaphatnak.

A tanfolyamok időtartama alatt a jelöltet a képzőhelynek fel kell mentenie a munkavégzés alól.

törzsképzési tanfolyam sample research paper on diabetes

A tanfolyamokon a napi részvételt jelenléti íven ellenőrzik. A jelenléti íven csak saját orvosi pecséttel ellátott aláírást tudunk elfogadni, így kérjük, minden alkalomra hozza magával pecsétjét!

Különös tekintettel a fent leírtakra, felhívjuk szíves figyelmét, hogy a jelenléti íven szereplők nevének más személy által történő aláírása okirathamisításnak minősül, amely bűncselekmény és a törvény büntetni rendeli.

A fent megjelölt tanfolyamok létszámkerete limitált, ezt figyelembe véve az értesítésekor azon jelöltek részesülnek előnyben, akik a szakképzésük előrehaladtára tekintettel közelebb állnak a szakvizsgájukhoz.

törzsképzési tanfolyam az apple ecet cukorbetegség kezelése

A limitált létszámkeretre tekintettel, kiemelten fontos, hogy kizárólag akkor regisztráljon, ha biztosan részt tud venni a tanfolyamon. Amennyiben a sikeres regisztrációt követően törzsképzési tanfolyam körülmény merülne fel, mely esetén mégsem tud részt venni a tanfolyamon pl. Ellenkező esetben, amennyiben a lemondása előzetesen nem történik meg és a tanfolyamon nem jelenik meg — anélkül, hogy előzetesen nyomós indokkal kimentette volna magát —, a soron következő ugyanazon témájú tanfolyamra csak várólistára kerülhet és csak abban az esetben tudunk helyet biztosítani amennyiben marad üres hely, melyről külön értesítést küldünk!

törzsképzési tanfolyam tej cukorbetegség